søndag den 2. april 2017

"Exchange of handmade joy" #2

Jeg har ventet spændt, og spændingen blev udløst i forgårs :-)  For helt fra den anden siden af jorden, fra Brisbane i Australien, fandt Debras pakkepost frem til mig :-)  

En pakke med kærlighed og god karma.  Jeg kunne mærke det straks, da jeg åbnede pakken.  Det er særligt at vide, at Debra uden at kende mig, ikke desto mindre har lavet ting til mig.   Lavet med omhu og ømhed.  Ganske som da jeg syede perlekæden til Simone.  Debra har forkælet mig med mange forskellige ting: et ophæng, hvor Debra har fået oversat "we are all connected" til dansk, et mandala-kunstværk med teksten "you are so very loved", en notesbog med teksten "Do what makes you come alive: listen to you heart", og et lille stykke glasskår, som er rundet af havets skvulpen. Samt et fint brev, som Debra også har dekoreret, og igen ladet pryde med sin smukke skrift.   

Mange tak, Debra!


Debras gaver har klare budskaber, og man kan samlet opsummere dem som gode påmindelser om, at få det bedste ud af livet!

Helt i Annes ånd, da hun iværksatte "exchange of handmade joy" :-)

/Bella

6 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for du har modtaget dine gaver Bella. Hele vejen fra Australien også! Jeg har stadig at gøre et blogindlæg om de smukke perler, jeg har modtaget fra dig, og vil gøre det i et par uger. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, Simone! It was so exciting to receive the parcel all the way from Australia, and to open the gift and see the care and thoughtfulness by which it was made. It was in fact very touching.
   I look forward to read your post :-)
   And I also look forward to read Anne’s post an learn about all the participants :-)

   Slet
 2. Hold nu op, så fine gaver, du har fået. Skønne personlige ting. Jeg kan godt forstå du blev glad for dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var enormt rørende at modtage sådan en meget personlig gave, hjemmelavet og lavet med de bedste intentioner -- ja, dem er jeg meget glade for.

   Slet
 3. Jeg er helt vild med hele den idé at skulle bytte gaver med hinanden og ikke vide, hvem man skulle give til eller hvem man skulle modtage fra. Eller hvad man skulle komme til at modtage. Du har været en af de heldige, tror jeg, lige som Simone også var ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et rigtig fint koncept, det her med at udveksle gaver, og kun vide hvem man skal give til. Ja, jeg føler mig heldig, og det ved jeg også at Simone gør :-) Og sikkert mange, mange flere, som Anne der har arrangeret udvekslingen, snart afslører :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...