tirsdag den 10. september 2019

Lille-Pelle...


Vi har fået en ny tilløbet kat.  Ham kalder vi også Pelle -- og mere formelt lille-Pelle.  

Han er med garanti søn af gammel-Pelle, og ligner ham til forveksling, men har hale, er knapt så stor og har fine blå øjne.  Så han kunne også have heddet "Mis med de blå øjne" taget i betragtning, at vi allerede har haft en "Pelle Haleløs", hvis vi skulle blive i børnebogsgenren :-)

Lille-Pelle er stadig en vildkat.  Så han kommer ikke inden døre (endnu).  

Han er holdt op med at hvæse af os, når vi nærmer os ham, næsten.  Han kan stadig finde på at hvæse af Anders.  Men jeg kan komme helt tæt på ham.  Men man kan ikke røre ham, og hvis man prøver, er det på eget ansvar, for han er hurtigere end Lucky Lukes skygge til at lange ud efter en, og han er rimelig træfsikker :-)


Han har taget katte-huset til sig, og bor ude på terrassen.  Gammel-Pelle viste aldrig nogen interesse for kattehuset.  Han ville hellere indenfor :-)   

/Bella

4 kommentarer:

 1. Det sker mere og mere sjældent at jeg "kommer forbi blog-land". Jeg er derfor heller ikke så flink til at få kommenteret f.eks. dine fine øreringe eller skønne tæpper. Men nu så jeg lige Pelle; hvilke fantastiske øjne!! Jeg husker det som om du blev rigtig glad for gammel-Pelle; ham her ser nu også rigtig skøn ud. Jeg krydser fingre for at han bliver mere tam og også vil indenfor, når det bliver mere koldt. Kærligst Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henriette!
   Ham her en en fin mis, lidt reserveret. Men med passende doseringer af mad, opmærksomhed og ro, så bliver han forhåbentligt også lidt mere tryg og snakkesalig. Vi gør hvad vi kan :-)
   Jeg håber, alt er vel hos dig.
   Kærligst, Bella

   Slet
 2. Hvor er han flot og sikke nogle øjne!
  Til lykke med ham:-) Men med sådan et skønt kattehus kan det blive svært at få ham med ind. Men hvis du/I vil, så lykkes det nok også...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne! Han er super-sød! Og meget glad for kattehuset, som har forgang, og dernæst et "soveværelse". Lige nu er det isoleret med flamingo i bunden og dernæst tæpper. Men vi skal efterisolere med mere flamingo og så skal der halm i, så han kan holde varmen og i ikke bliver fugtig.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...