søndag den 22. september 2019

Omsyning af Lenes perlekæder...


Lene har nogle perlekæder, som hun ikke får gået med.  Hun har derfor besluttet at forære dem til sin mor.  Det kræver dog en omsyning for at der kan komme nye låse på.  Og den fornøjelse er min :-)


Perlekæden med de rustrøde perler har jeg vist for år tilbage (her).  Den anden perlekæde har Lene fra en guldsmed.  Den skulle jeg have taget et billede af inden jeg klippede den op, for knuderne mellem hver perle var kæmpe-store og ikke placeret særligt pænt, så perlekæden fremstod ujævn.  Men efter omsyning er den fin! :-)


Begge perlekæder er syet med knude mellem hver perle og monteret med magnetlås, og derfor er der dobbelte knuder mellem de tre perler på hver sin side af låsen.  På den måde er perlekæden mere robust, og kan tåle at blive trukket i når den åbnes.

Begge perlekæder er syet på almindelig perletråd slået af tre tråde (#30) med ponynål, str. 12.  Den rustrøde perlekæde er en luxusmixkæde med forskellige typer ferskvandsperler og måler inkl. lås 47,5 cm.  Perlekæden med de ovale, mørke peacock-farvede ferskvandsperler (ca. 8 x 10 mm) er 47 cm lang, inkl. lås.

/Bella

2 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt at lidt omsyning kan få de fine kæder i brug igen

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, lige netop, for så fine perler skal bruges :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...