torsdag den 26. december 2019

Adventsgaver fra Louise...


Måske du sidder og tænker over hvorfor, at jeg ikke har vist adventsgaver fra Louise i år?  Måske du er er bekymret for om der er sket hende noget, eller om vi er blevet uvenner?  

Men bare rolig, der er ikke sket hende noget, og vi er ikke uvenner.  Alt er under kontrol!  Eller det vil sige, alt på nær udvekslingen af årets adventsgaver.  Som kiksede totalt i år.  Begge veje!  Måske fordi jeg skulle til London, og måske fordi Louise (og familien) skulle på ferie på Tenerife?  Men helt sikkert, i hvert fald den ene vej, fordi gaveudvekslingsansvaret var blevet overdraget til Anders.  Men lad nu det ligge ;-) ;-)

Det korte af det lange er, at jeg ikke fik Louises gaver med til Oslo.  Og Louise først fik sine adventsgaver lagt op ad dagen den 3. søndag i advent.  

Vi kan grine af det nu, men jeg surmulede lidt, da det stod på :-)  Til næste år vil jeg foretrække, at have gaverne med til Oslo, i stedet for som i år, at se Anders åbne gaverne via FaceTime :-) :-)

De fine nisser øverst, er den eneste pakke jeg selv åbnede, nemlig 4. søndag i advent.

Og hvad har Louise ellers forkælet med i år?  Jo, hun har hæklet de sødeste juletræer (NB! Det er ikke kæmpe træer, men en lille ph-lampe ;-) ):Hun har også hæklet moderne nisser -- måske nissebørn?


Og hun har hæklet super-fine små klokker stivet i sukkervand (ligesom jeg stivede hæklede stjerner sidste år).


Mange tak, Louise -- og glædelig jul! :-)

/Bella

2 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt med alle de hjemmelavede gaver!
  Og hvor er I gode til at finde på, så det også bliver noget, der kan bruges:-)
  Ikke ret meget misunderlig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Susanne, du har al mulig grund til at være misundelig :-) Louise laver ualmindelig fine adventsgaver!!! Og det er simpelthen så hyggeligt at pakke op i løbet af december -- det bliver man aldrig for stor til :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...