tirsdag den 14. april 2020

Anders' halsedisse...


Jeg er blevet færdig med halsedissen til Anders, og han er rigtig glad og tilfreds. 

Jeg har strikket i DROPS baby merino-garn på pind 2,75.  Den færdige halsedisse vejer 109 g.  Jeg har været inspireret af halsedisseopskrift fra Gepard.  Jeg har slået 100 masker op til henholdsvis forstykke og bagstykke, som begge er ens og måler 20 cm i bredden og 15 cm i højden.  Halsrøret (200 masker), er 20 cm højt.  Jeg har lukket maskerne løst af.


Her kunne jeg have afslutte indlægget.  Men lad mig tilføje, at jeg er blevet færdig ca. 1 uge senere end annonceret.  Hvilket er et meget rammende billede af min tro på egne evner :-/  Altså at jeg overvurderer mig selv.  Det sker ofte.  Jeg har ganske enkelt høje tanker om mig selv.  Jeg tror, at jeg er mere effektiv og dygtigere end jeg er.  

Faktum er, at jeg ikke strikker ret hurtigt, og at jeg laver fejl.  Selvom at man ikke burde kunne lave fejl, når man bare skal strikke 2 ret og 2 vrang, igen og igen.  Men det kan jeg.  Da jeg hader fejl, så retter jeg dem, når jeg ser dem.  Derfor er det irriterende, at der er fejl, jeg først har opdaget efter at jeg var færdig.

Nu kaster jeg mig over glimmerponchoen igen.  Med moralsk opbakning og råd fra strikkekyndige damer fortsætter jeg ufortrødent, så må det briste eller bære :-)

/Bella

4 kommentarer:

 1. Det er et stort stykke arbejde du har lavet! Prøv evt at regne ud hvor mange masker du har strikket. Jeg har strikket i over tyve år, og laver stadig fejl, det er vist nok meget menneskeligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karen Marie, hvor er du sød! :-) Jeg elsker at sidde med garnet og strikkepindende, og må vist bare øve mig i at koncentrere mig noget bedre. Og måske blive lidt mere afslappet, når det kommer til fejl :-)

   Slet
 2. Lækker og simpel halsedisse
  Jeg er også altid meget tidsoptimist, når det kommer til strik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :-)
   Ja, jeg ved ikke hvad det er der går af mig? Det er som om jeg tror, at jeg er fuldtidstrikker og har al tid i verden til bare at sidde og strikke :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...