lørdag den 14. december 2013

En fødselsdagsgave...Min niece, Althea, blev 1 år i går.  Jeg havde syet denne fine ferskvandsperlekæde til hende.  Smukke gammelrosa-farvede perler ca. 3x4 mm. store og med en lille sølvlås med kulturperle.  Det er samme slags perler, som da jeg lavede dåbsgave til Isabella for Louise.  Det er bare så fin en størrelse perle og yndig farve til sådan en lille pige :-)

I lighed med perlekæden til Isabelle, har jeg lavet knude mellem hver 3. perle, for på et eller andet tidspunkt skal perlekæde forlænges i takt med at hun vokser, og det er nemmere, når der er færre knuder.  Desuden vil belastning og slitage af perlekæden været begrænset i den alder.  Perlekæden er ca. 35 cm lang, og de overskydende perler er vedlagt, så perlekæden kan forlænges engang.


Ha' en skøn lørdag!

Kh.
Bella.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tak, Sine! Og i al beskedenhed så er den flottere i virkeligheden, hvor man kan fornemme ferskvandsperlernes fine kvalitet og håndarbejdet i syningen. Men det er rigtig, rigtig svært at tage gode billeder af perlerne, hvor man også fanger deres glans.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...