fredag den 11. december 2015

Stansede engle i papir...


Jeg har flyttet troldegrenene med Louise og Jettes engle ind i stuen, for andre troldegrene og nye engle har fået plads i entreen -- og det er altså supernemme engle :-)Jeg har igen brugt det smukke hvide struktur-papir, som jeg også brugte til sne-uglerne og stjerne-uroen.  Og så har jeg købt et engle-stansejern.  Huller til ophæng har jeg lavet med hul-dimseren.  (Den må ha' et navn?  Men jeg kalder den en 'hul-dimser' :-)).  Snoren til ophæng er den, jeg også bruger til spinkle armbånd (se f.eks. her og her).


Og da jeg var i gang, så lavede jeg en hel portion, så jeg har til værtinde- og pakkespilsgaver her i december :-)


Det egentlig formål med at have købt stansejernet er, at lave ranker med engle, for sådan nogle havde min mor hængende i de franske døre til jul, og det var rigtig fint :-)

Så jeg vil stanse nogle flere, sy dem på tråd vha. symaskinen med samme afstand mellem hver engel.  

Hvis ikke til denne jul, så til den næste :-)

/Bella

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine - og så er det lige sådan en engle skabelon, jeg har ledt efter længe!
  Hvor har du købt den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg har købt stansejernet hos CChobby -- lige her: http://www.cchobby.dk/lag-pa-lag-stansejernsaet-25-49-75-mm-engel-3-ass, hvor det kommer som et sæt bestående af tre stansejern med engle i tre størrelser.
   De små engle er også søde som "konfetti" på julebordet, og mellemstørrelsen har jeg brugt til at lime på "julebrevpapir" og kuverter.

   Slet
 2. Den der hul-dims, er det nemme end med en hultang? Jeg får så ondt i hænderne af min hultang :( og så er de engle virkelig søde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Pia, jeg vil sige at den er nemmere, og den laver flotte skarpe huller. Jeg har allerede brugt min meget, og den er stadig god. Man skal bare huske at have et skærebræt under og holde fast i papiret :-) Den kan lave tre forskellige hulstørrelser, og det er passende til mit behov. Jeg har lige Googlet den den, og den hedder en "Screw punch" :-) så den har et navn :-) Den kan f.eks. købes her: http://www.cchobby.dk/screw-punch-hulstr-2-3-4-mm-1-stk.
   Godt nytår, Bella (og tak for komplimenten til englene :-))

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...