søndag den 22. februar 2015

Babytæppet til Lili...


Babytæppet til min kollega er blevet færdigt.  Det er blevet rigtig fint.  Det er vasket, og er nu klar til indpakning. 

Han får det på onsdag, når han har forsvaret sin ph.d.  For hvad giver man manden der har alt: ph.d.-grad og knap to måneder gammel datter, Lili?  Man giver ham et babytæppe til Lili :-) 

Tæppet måler  93 cm i bredden og 68 cm i højden.  Det er blevet en smule større end tiltænkt, og jeg har derfor også brugt lidt mere end to nøgler af det skifergrå garn, fordi jeg gerne ville runde tæppet af med et par rækker grå kant.Opskriften er (som sædvanlig, bør jeg vel sige :-)) klodshans-opskriften fra Garnudsalg, og Blackhill CottonWool-garn og farver har jeg tidligere beskrevet her

God søndag!

Kh.
Bella

4 kommentarer:

 1. Hvor er du hurtig! Og det er vel nok blevet flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mie! Det er heller ikke så stort et projekt, så det er relativt hurtigt gjort. Men til sidst gav jeg det en skalle, for at være sikker på at blive færdig :-)

   Slet
 2. Super lækkert tæppe! Har du mon et link til en opskrift?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine.
   Tak :-) Ja, det kan du tro. Hvis du klikker på den fed-markerede tekst "Klodshans-opskriften" så bliver du ledt direkte til opskriften hos Garnudsalg. Ellers kig hos Garnudsalg.dk under opskrifter. Og ellers vend lige tilbage igen. For det er en fin og enkel opskrift, som jeg kun kan anbefale, og som kan varieres i det uendelige :-).
   Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...