torsdag den 19. februar 2015

Hårbøjle med neglelaksblomster...


Jeg har brugt neglelaksblomsterne til at pynte en hårbøjle med. 

(Endnu én kunne man fristes til at sige, for jeg har efterhånden lavet en del hårbøjler, men aldrig før sådan én som denne her.  Hvis du har lyst til at se nogle af de andre hårbøjler, som jeg har lavet, så kig evt. her, her, her, her, her eller her :-))

Sille har fødselsdag, og jeg tror, at hun vil blive glad for hårbøjlen, så hun skal ha' den :-)  Og så får jeg sikkert et par plusser mere i tante-karakterbogen :-)

Du får lige lidt billed-spam af hårbøjle-herligheden :-)Jeg var spændt på blomsternes robusthed, og jeg er positivt overrasket.  De kan selvfølgelig ikke tåle stor voldsomhed, men de er ikke skrøbelige som sådan. 

Monteringen var ret enkel.  Jeg klippede blomsterne til med en længde på ca. 3-3,5 cm, og bøjede blomsterhovedet vinkelret på "stænglen".  Jeg har monteret blomsterne på hårbøjlen med dobbeltklæbende tape, som dels har styrket blomstermonteringen og dels har lettet den efterfølgende afrunding og fastgøring af silkebåndet.  Fastgøringen  af silkebåndet er afsluttet med skjult, låst knude og for en sikkerhedsskyld en lille klat lim.  Kh.
Bella

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, Helle -- jeg tror også, at Sille bliver glad :-) Hun har lige den rette prinsesse-alder (8 år).

   Slet
 2. Jeg ved at Sille bliver glad og hvad angår din tante-karakterbog, så tror jeg snart ikke du kan stige mere i graderne:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Louise -- glæder mig til vi ses på lørdag :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...