torsdag den 10. september 2015

En dag på kontoret...


Ja, jeg mener en dag på hjemmekontoret.  Jeg arbejder nemlig hjemme i disse dage.  Og når jeg løfter blikket fra tastatur og skærm, så kan jeg nyde denne fine blå skærmlilje, som jeg har klippet i en af havekrukkerne :-)  Som sådan en slags hverdags-luksus :-)

Det er fordi at jeg har en deadline, at jeg arbejder hjemme, og heldigvis skrider arbejdet planmæssigt frem.  Indtil videre.
 

Og jeg er også så heldig, at kunne se havet for enden af vejen.  Sidst jeg viste et billede af den udsigt var, da vi ventede på stormen Bodil -- og hun var en krævende dame!Og lagde du mærke til Silles fine hamaperle-cupcake og -ugler?  Dem nyder jeg også :-)  Og i december skifter jeg dem ud med hamaperle-juleudgaverne fra Silles hånd :-)  

Hvor heldig kan man være? :-)


Nå, men arbejdet kalder -- ha' en skøn dag!

/Bella

2 kommentarer:

 1. Jeg er også så heldig at jeg har mulighed for at arbejde hjemme og benytter mig især af det når der er deadlines. Fine perlefigurer - min søn på 8 år har ikke gidet at lave perler i lang tid, men nu er han begyndt igen og jeg synes det er så hyggeligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en kæmpe luksus, at kunne arbejde hjemme, når der er behov for det :-) Og hyggeligt med perler -- dejligt, at han har lysten igen :-)
   Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...