torsdag den 20. oktober 2016

Perlekæde med abelone-perler...


Jeg har syet en perlekæde med abeloneperler til mig selv.  Jeg har kombineret abeloneperlerne med bitte-små hvide ferskvandsperler -- det er dem jeg tit bruger til f.eks. øreringe (se evt. her, her og her) eller da jeg lavede armbånd med memory-wire.  

Nå, men tilbage til abeloneperlene, som er perler af perlemor fra abelonesneglehuset.  Mine perler er lavet at to stykker perlemor, som er slebet, skåret til, limet sammen og til sidste boret hul i på langs af hver perle. Én perle måler gennemsnitslig 1,5 x 1 cm. 

Det er en let perle at bære, og den changerer smukt i lyset.  

Jeg har syet perlekæden på almindelig perletråd med knude mellem hver perle.  Jeg har monteret dupsko, som passer til smykkelåse fra f.eks. Lynggaard.  Perlekæden måler, inkl. dupsko, 45.5 cm.


Det her er uden tvivl en ny yndlingsperlekæde :-)

/Bella 

6 kommentarer:

 1. Din halskæde er smuk Bella. De små perler ser så godt med abalone. Jeg håber du har en god weekend. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, Simone! I must say that with no skills in Danish you happen to master the language perfectly :-) I hope you have also enjoyed the weekend.

   Slet
 2. Svar
  1. Mange tak :-) Ikke nok med at den er fin at se på, den er også vidunderlig at ha' på :-) ...og jeg har haft den på lige siden. Det behøver ikke altid at være dyrt, for at være en favorit :-)

   Slet
 3. Smuk kæde. Kan rigtigt godt lide de små perler som sidder mellem de store

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg synes også, at det er blevet en vellykket kombination :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...