fredag den 14. oktober 2016

Halskæder med lædersnore...


Jeg lavede også halskæder i lørdags :-)  Dem skal du se i dag :-)  4 stk.  

Og igen, er det tale om ret enkle smykker :-)

Det er ganske lidt der skal til for at supplere garderoben med nye smykker.  Jeg har, ud over lædersnore (1 mm tykke og 1 m lange, som jeg har fra Endlessleather, og hvis du er interesseret i lignende så kig under leather cords), brugt ferskvandsperler, fordi dem elsker jeg og har liggende.  Jeg har også brugt et par perlestave, et par øskner samt perletråd og nål.  Men du kan bruge de perler, du har.  Kig i dit smykkeskrin om du ikke har vedhæng eller mellemled, som kan genbruges.

Til den første halskæde har jeg selv genbrugt én af de perlekugler, jeg syede af ferskvandsperler tilbage i januar 2015.  Nemlig den olivenfarvede, som jeg har kombineret med en olivenfarvet lædersnor, lukket med regulerbare knuder.  Jeg synes selv, at den er så fin :-)Den næste halskæde er jeg også ret begejstret for -- mest fordi det er enkelheden der bærer den, og så også den skønne mabe-perle :-)

Prøv at se -- det er grundlæggende en halskæde bestående af en lædersnor med løkke i hver ende.  I den ene løkke hænger et perlevedhæng, og den anden løkke er stor nok til, at vedhænget kan komme igennem.  Det er det!


Jeg brugte den turkisfarvede lædersnor til en helt enkelt halskæde, igen med regulerbare knuder, og et enkelt vedhæng med en stor dråbeformet ferskvandsperle.


Den sidste og fjerde halskæde krævede lidt mere arbejde, men kun fordi jeg valgte at sy perlerne.  Jeg har syet en lille serie af forskellige blå ferskvandsperler på almindelig perletråd med knude mellem hver perle, og har monteret øskner i hver ende, som den blå lædersnor kunne bindes på.  
  

Effekten af de syede perler er så fin, fordi de falder så blødt.  Det kan være svært at fornemme.  Jeg er sikker på, at samme effekt kan opnås med meget blød smykkewire og wireklemmer -- jeg havde bare ikke meget blød smykkewire liggende.  Igen har jeg afsluttet med regulerbare knuder.

/Bella

8 kommentarer:

 1. Lækre halskæder du har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Nogle gange skal der ikke så meget til, og slet ikke når materialerne er lækre i sig selv :-)

   Slet
 2. Hvor er de fine - er helt vild med den olivenfarvede, den er skøn:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne!
   Ja, den er jeg også ret tilfreds med :-)
   Ha' en fortsat dejlig efterårsferie! :-)

   Slet
 3. Your necklaces are so beautiful. Beklager. Jeg taler ikke dansk. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, Simone! Don't worry about not speaking Danish :-)
   I'm following you prepartions for the fare with great interest :-)

   Slet
 4. Hej! Bella! I have put the YouTube link to the festive decorations you wanted on the blog post. It is here too : https://www.youtube.com/watch?v=yR1-b2anUXY&list=LLe5T7S5IABkPm2xiuAPiDTw&index=34 If you cannot find it the person who did the tutorial is called OneVeryHappyBird.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Simone! How very sweet of you. I look forward to give it a closer look, and hopefully make some beatiful ornaments :-) Many thanks!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...