fredag den 28. juni 2019

Garnet er kommet...


Da jeg kom hjem fra Oslo, var garnet til min poncho kommet.  Det har jeg glædet mig til :-)

Alligevel, gik jeg i ærefrygt om garnet et par dage, før jeg tog mod til mig og slog masker op til strikkeprøve.


Og det har jeg gjort lige siden.  Slået masker op og strikket prøve efter prøve.  Jeg har læst og nærlæst opskriften.  Jeg kan alt det tekniske i opskriften, på nær at ramme strikkefastheden.

Det er ret demotiverende.

Min mor har givet gode råd.  Lene har givet gode råd.  Men det står og falder med mig.  

Jeg strikker alt, alt for løst.  I hvert fald indtil videre. 

Men jeg har vilje, disciplin og ønsket om en smuk poncho, så det sidste er naturligvis ikke sagt eller strikket i den sag :-)

/Bella

5 kommentarer:

 1. Måske har du allerede prøvet, men min strikkefasthed afhænger lige så meget af hvordan og hvor stramt jeg holder garnet, som hvilken tykkelse pinde jeg strikker på. Så du kan evt færdige at vinde tråden en ekstra gang rundt om fingeren?! Hvis du er godt tilfreds med hvordan strikkeprøven ser ud, er der ofte mulighed for at tilpasse opskriften til den løsere strikkefasthed, enten ved at strikke en mindre størrelse eller ved at slå færre masker op. Det kræver lidt matematik men er bestemt ikke umuligt. Held og lykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karen Marie. Hjertelig tak for dine mange gode råd. og ikke mindst for at vilel dele dem med mig. Og de afspejler meget fint alle de ting jeg i den mellemliggende periode, on and off, har forsøgt mig med :-) Og med held :-)
   Det er jo sådan det er at være nybegynder, og øvelse gør mester :-)

   Slet
  2. Fedt at du har fået det til at virke!

   Slet
 2. Jeg ELSKER at starte på nye projekter! Det kribler i fingrene på mig bare ved at se dine materialer :-) Jeg er HELT SIKKER på at du har både vilje, disciplin og evner til at nå i mål.
  God arbejds lyst - jeg glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Henriette, jeg er kommet godt i gang (efter mange forsøg og justeringer af forskellig slags). Og så snart ponchoen tager form, sådan for alvor, så skal jeg nok vise den frem :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...