søndag den 10. november 2013

Rom -- tur/retur...

Nu er vi vel hjemme, efter en vidunderlig ferie i Rom -- intet mindre end en "pause i paradis".  Som fortalt boede vi ved Pantheonkirken, som mest af alt er kendt for sit store hul i kuplen.  Her et billede taget i skumringen.  Og et andet ét udefra, taget samme aften ved 23-tiden.Jeg fik også trykket næsen flad hos Papi, men denne gang fik jeg ikke hilst på ham personligt.
Jeg kan desværre ikke levere billedspam fra udstillingen med sølv- og guldsmedekunstværker fra Napoli -- man måtte selvfølgelig ikke tage billeder.  Man måtte faktisk ikke ret meget på udstillingen.  Altså udover at være stille, ikke gå for tæt på, og ellers skynde sig igennem udstillingen.  Så det gjorde vi.  Udstillingen var desværre ikke så god som forventet (øv!).  Alle lækkerierne var dem, man viste for at lokke folk ind på udstillingen.  Det største klenodie fandt vi lige uden for museet -- i hvert fald ifølge herren i huset, som beundrede denne søde, lille Fiat 500.  Bemærk lige "pølsen" på bagenden af bilen -- en rigtig god Rom-buffer!
Selvom at udstillingen skuffede så har vi nydt Rom, vejret, maden, stemningen og det at slappe af.  Fremragende!  Kan anbefales!

I morgen venter hverdagen, og det bliver såmænd også dejligt, at komme igang igen.

Ha' en skøn søndag-mortens-aften,
Bella

Ps. Jeg skal hilse fra herren i huset og sige, at tasken ikke er hans, men min, og at han af ren venlighed bærer den for mig :-)  (Ja, han er venlig :-)).
   

2 kommentarer:

  1. Åhhhhh Rom! Elsker den by! Og sikke smykker!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er en vidunderlig by -- og smykkerne hos Papi er eventyrlige!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...