torsdag den 19. november 2015

Besøg planteskolen som del af dine juleforberedelser...


Hvis jeg må give dig et godt råd, så besøg din lokale planteskole, som del af dine juleforberedelser. 

Tanken havde ikke tidligere strejfet mig, at planteskolen kunne være interessant eller relevant ved juletid.  Spørg mig ikke hvorfor, men det havde den ikke.  

Og havde det ikke været fordi, at mine forældre i weekenden havde de her to planter med, som trængte til nye potter/krukker -- og nu har fået det -- så havde jeg heller ikke gjort mig den erfaring.


'Min' planteskole har alt, hvad du kan ønske dig af bånd, lækre lys (selv flotte sorte lys, som det ellers aldrig er til at opdrive), lysholdere, og glaspynt og anden dekorationspynt samt kogler i alverdens størrelser og former: 
Nu har jeg jo selv rigeligt med kogler fra sidste år (det var en helt kogleføljeton, se evt. her, her, her, her og her), men derfor kan jeg godt fascineres og imponeres :-)

Herudover har planteskolen masser af smukke kranse, som man selv kan pynte færdig -- som f.eks. kransen af mospuder (øverst), klassiske grankranse eller blandede typer af kranse.


De har også alle materialerne, hvis du selv vil binde din krans fra bunden, inkl. halmkranse, vinseltråd mm:
Og så har de lavet en uendelig række af smukke eksempler på adventskranse og juledekorationer, hvor der med garanti er noget for enhver smag -- og under alle omstændigheder masser af god inspiration :-)

Så, hvis jeg må give dig et godt råd, så besøg din lokale planteskole, som del af dine juleforberedelser.  

Det er et rent slaraffenland! :-)

/Bella

4 kommentarer:

 1. De super fine dine nye planter, har faktisk aldrig overvejet at tage sådan et sted hen, kunne være man skulle kigge hvad de havde af spændende ting, :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, min mor syntes også, at de var for flotte til bare at smide ud, da hun fik dem tilbudt. Da mine forældre ikke har plads til sådan omfangsrige planter, kom de hjem til os, så nu har jeg adopteret dem :-)
   Ja, tag og besøg din lokale planteskole, for jeg blev selv meget positivt overrasket :-)

   Slet
 2. "MIn" Bo grønt planteskole er et lille skatkammer af selvfølgelig alle mulige smukke naturting, men også mængder af hvad der glimter og glitrer....Jeg har faktisk hvert år købt noget af det fineste julepynt, i, af alle steder den lokale planteskole......:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lige min pointe, at man overraskes over alt det fine, man kan finde netop der :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...