mandag den 6. februar 2017

Er igen igang med et babytæppe...


En baby er på vej i familien -- en lille pige -- og det skal man ikke sige to gange til mig :-)

Jeg smider fluks, hvad jeg har i hænderne, for at gå i gang med et babytæppe :-)  Jeg intet mindre end elsker, at hækle babytæpper!   Det er sådan et fint, hyggeligt og overskueligt projekt.

Som med babytæppet til Josefine, hækler jeg v-stitch-mønstret.  Jeg hækler på nål 3, men har slået op på nål 6.  Jeg hygger med et par rækker om aftenen.  

Jeg havde egentlig besluttet, at udfordringen skulle bestå i at hækle tæppet af rester.  Men da det kom til stykket, var jeg ikke klar til den udfordring :-)  Jeg har derfor handlet nyt CottonWool-garn fra Garnudsalg til tæppet.  Så har jeg også flere garnrester til næste projekt :-)   


/Bella

4 kommentarer:

 1. Hvor bliver det pænt - du kan virkelig hækle ensartet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne! :-) Det er også planen, at jeg vil liste en en blå stribe ind, for det synes jeg var så vellykket i det seneste babytæppe :-)

   Slet
 2. Alle de babyer der bliver produceret omkring dig! Og alle de babytæpper du får lavet :) Dette ser ud til at blive lige så flot som alle de andre ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Malin! :-) Ja, jeg er ret heldig med alle de babyer :-) Denne gang hækler jeg det lidt bredere end jeg plejer, så det kan ligge dobbelt over dynen i barnevognen. Så må vi se om det er en succes :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...