mandag den 4. august 2014

Rødderne kom på besøg...

Måske du husker indlægget fra tidligere på sommeren om muligt besøg fra Kina? Vi fik selvfølgelig ikke besøg af kinesere :-)  Der imod havde vi en forventning om, at det var myrer der skabte ravage under fliserne på terrassen.  Men det var det meget overraskende ikke, det var rødder der voksede det bedste de havde lært.

Og nu er den gal igen!  Dette syn mødte mig i dag, da jeg kom hjem fra første arbejdsdag efter ferien.  Herren i huset har taget kampen op...
Men det er ikke den rene elendighed.  Gustav Winkler-planterne vokser også derudad.  De er meget, meget taknemlige :-)  Hver gang de bliver flyttet, tilpasser de sig.  Da vi sidst i november flyttede dem ind fra terrassen, blev de eksisterende blade brune, og begge planter satte straks nye blade som voksede sig meget store.  Da de kom på terrassen i forsommeren, samtidig med at havekrukkerne blev hentet hjem fra krukkehotel hos mine svigerforældre, blev begge planters blade lyse og slatne, og igen satte de straks nye blade.  Det er dem du ser her :-)  


Prøv at tænk, det er det tredje sæt blade på ét år.  Det er da imponerende :-)

Ha' en skøn aften!

Kh.
Bella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...