mandag den 15. august 2016

Guldbryllupspynt...


Louise og jeg overraskede vores svigerforældre med bordpynt og små godteposer ved deres guldbryllup.

Vi havde klippet store 50-taller i kraftigt dobbeltsidet guldpapir (karton) og limet et billede af brudeparret fra den første store dag i nullet.  Faktisk 2 billeder, så brudeparret kunne nydes fra begge sider :-)  Derfor også et ekstra nul til bagsiden, som også gjorde at vi kunne lime 50-tallet på en pind.  50-tallerne blev placeret i blomsterdekorationerne og pyntede på alle bordene.  


De små godteposer lå ved hver kuvert :-)


Det var alt sammen ret fint :-)

/Bella

6 kommentarer:

 1. Tillykke med dine svigerforældre og velkommen tilbage, Bella. Det er sørme fint, det I har lavet, og sikke flotte borde. Elsker grøn borddækning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin! Det var en skøn fest i meget smukke rammer med udsigt til fjorden -- ren luksus! Og den enkle pynt klædte bordene og vakte glæde, så vi er tilfredse :-)

   Slet
 2. Sikke en fin gestus overfor dine svigerforældre-:)
  Ideen med billedet er rigtig smart-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne -- de blev også rigtig glade. Men de er også værd at glæde, for der er ikke alt det gode, de ikke vil gøre for os i hverdagen. Vi er heldige :-)
   Hertil kommer at Louise og jeg hyggede os med at lave pynten :-) Ja, det er en god idé -- den er Louises!

   Slet
 3. Flot lavet. Lækre godteposer Tillykke med svigerforældrene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, skal du ha'! Mine svigerforældre blev glade, og syntes at det var et flot supplement til den bordopdækning de havde valgt. Desuden havde Louise og jeg en hyggelig dag med at lave pynte og få styr på godteposerne :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...