søndag den 14. august 2016

Jeg elsker ferie...


Jeg elsker ferie, og er, i al beskedenhed, ret god til at holde ferie  :-)  Det er Anders også :-)  Vi er gode sammen :-)  Også til ferie :-)

Det har været en god ferie, en ferie, hvor jeg har evnet at slippe arbejdet og de bekymringer det ellers giver for tiden.  Det har med andre ord været en ferie, som har tjent sin primære funktion mht. at lade op :-)  Herligt!

I ferien har vi fejret mine svigerforældres guldbryllup, hygget med venner og familie, sovet længet, været på en improviseret ferietur til Vestkysten, samt ordnet forskellige praktiske ting og sager herhjemme -- ting og sager,  som vi ikke når i hverdagen.  Jeg har f.eks. plantet blomster om og lavet stiklinger.  Jeg har også fået læst en del, påbegyndt et nyt hæklet babytæppe, og syet et par perlekæder om for min mor :-)

Nu venter hverdagen, og den glæder jeg mig også til -- heldigvis :-)  

Sidste feriedag skal nydes til fulde, og det vil jeg gøre i Lenes selskab, for sædvanen tro vi vil besøge kunsthåndværkudstillingen i det Røde Pakhus i Hobro -- den såkaldte uge 33-udstilling (som åbnede i går, lørdag, uge 32 -- for udstillere se her).

Lad mig afsluttende knytte et par ord til indlæggets billeder.  Jeg ønskede i forrige indlæg god sommer med et billede af solsikkerne på terrassen.  Men jeg er også blevet forkælet med solsikker i nærmiljøet :-)  Når man kører til mine svigerforældre, er der en landmand, som har sået et bredt bælte af solsikker på hver side af vejen -- rigtig flot -- og jeg kan ikke lade være med at smile og glædes, når jeg kører forbi ... og på et tidspunkt måtte jeg også stoppe op og forevige dem :-)


/Bella

4 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til hverdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak -- selvom at ferie er dejligt, så er det også godt at hverdagen venter :-)

   Slet
 2. :-) Skøn landmand. Og dejligt at høre fra dig igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig -- skøn landmand :-)
   Ja, bloggen har ligget stillet et godt stykke tid. Men den er god til at balancere hverdagen, og nu er det jo blevet hverdag igen :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...