fredag den 30. september 2016

Strikkede karklude...

 

Min mor har strikket karklude til mig.  6 stk.
Ja, så heldig kan man være :-)


De er strikket i dobbelt garn af Garnudsalgs lækre Blackhill recycle cotton tweed lavet gamle jeans -- super blødt -- farven her er "støvet grøn".

En klud måler ca. 25 x 25 cm.

Hun havde også gemt en opskrift på babytæppe -- hun ved, at jeg holder af den slags overskuelige projekter :-)Det er ret fint, og afsluttes med kant af krebsemasker.
Det vil jeg glæder mig til at prøve af :-)


/Bella

7 kommentarer:

 1. Hvor sjovt - min mor har også strikket en stak til mig!
  Okay jeg bad hende om det, men nu kan jeg ikke bruge andre-:)
  Rigtig god weekend!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da pudsigt :-) Min mor tilbød at strikke karklude, og jeg var ikke sen til at sige ja :-) Nu glæder jeg mig til at tage dem i brug :-)
   Kan du også ha' en god weekend, Susanne.

   Slet
 2. Hvor er de fine, de karklude! Ved du, hvilket mønster hun har hæklet dem i? Det er ikke det, de kalder "grums", vel? Det bliver spændende at følge med når du kommer i gang med det nye babytæppe! Er selv lige startet på et med små firkanter i lyserødt, var nødt til at lægge det store Granny stribes lidt til side. Bliver aaaaaldrig færdig med det! God weekend til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så :-) Nej, jeg ved ikke hvilket mønster -- men hun kan strikke alt, så måske det er grums. Jeg troede at det var perlestrik, men jeg er ikke strikkekyndig :-)
   Ja, det kribler i fingrene på mig for at prøve babytæppeopskriften af, selvom at jeg ikke pt. kender nogen der har brug for et babytæppe :-) Men jeg ahr lovet mig selv at den grå plaid skal være færdig før jeg går i gang med noget nyt. Pjat med dig, dit granny stribe-tæppe skal nok blive færdigt -- engang!:-) Glæder mig til at se dit babytæppe med de små lyserøde firkanter. Også god weekend til dig, Malin :-)

   Slet
  2. Ehj, det er mig der ikke læser ordentlig hvad du skriver. Du skriver, at hun har 'strikket' kludene, jeg tænkte 'hæklet'. Du har nok ret i, at det er perlestrik - det ser også ud til at være et lækkert garn! Jeg håber du kommer i tanke om nogen der kan bruge et babytæppe. Heldigvis plejer det at dukke nogen op, der pludselig har brug for den slags :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...