mandag den 5. juni 2017

Bella på tur...


Tiden flyver af sted, og jeg flyver med.  Jeg har den seneste uge været på tjenesterejse i Køln.  En rejse med et tæt-pakket arbejdsprogram med lange arbejdsdage til følge.  Men også et glædeligt gensyn med gode kolleger, med hvem jeg har haft mange, mange gode og stimulerende  møder og samtaler :-)


Byens vartegn er bl.a. den smukke knejsende domkirke.  Hvis du kommer på de kanter, så kig indenfor i kirken og nyd Gerhard Ritchers smukke glas-mosaik-vindue.

Jeg boede på et hotel, som tidligere har været hospital under St. Vincenz-søstrenes barmhjertige pleje, og som også husede et stort forskningsbibliotek.


Her udover var besøget en påmindelse om min barndoms parfume-minder :-)  Eller jeg bør mere retteligt sige eau de cologne


/Bella

2 kommentarer:

 1. Sikke en smuk kirke. Og ja, 4711 er også en stor del af min barndom. Tænk sig at den findes endnu.
  Iøvrigt dejligt at høre fra dig igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Karin, det er virkelig en smuk og storslået kirke, som det er værd at besøge :-). I det hele taget var Køln en positiv oplevelse :-) jeg havde glemt alt om 4711 indtil jeg kom forbi den udstilling med alle flaskerne. Jeg tror samtlige damer i min barndom havde en flaske 4711 stående. Vildt! :-)
   Og ja, bloggen har været stille, for hverdags- og arbejdsliv suser afsted i højt, højt gear, og jeg halser efter, men det skal helst ikke være på bekostning af bloggen. Jeg håber, at alt er vel hos dig!!
   Knus, Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...