onsdag den 22. april 2020

Glimmerponchoen er vasket...


Jeg fik lukket masker af, og hæftet de få ender der var at hæfte.  I går aftes ved 21.30-tiden satte jeg sidste nål i det nyvaskede strik, som natten over har ligget til tørre på det lune gulv i køkken-alrummet.   


Nu skal nålene samles sammen, og jeg skal sy ponchoen sammen -- hen over "skulderen", så der bliver en halsåbning, og ned langs siden, så der kommer et "ærmegab".  Det betyder at ponchoen kommer til at hænge skråt, når man har den på.  Den ene arm skal stikke ud under ponchoens kant og den anden arm får et hul at stikke ud af.  Ponchoen får ikke en fast forside eller bagside.  Det er alt afhængig af hvilken arm der skal ha' hul eller underkant :-) 

Hvis det lyder som sort snak, så kig evt. her hos Lotte Kjær Design (Stine poncho), som er min inspirationskilde.

/Bella

2 kommentarer:

 1. Den bliver da super flot, skønne farver du har sat sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Laila! Ja, farverne fungerer overraskende godt sammen. Jeg filtede farverne sammen baseret på det princip, at farverne på de to ender jeg filtede sammen, skulle klæde hinanden.
   På den måde er det svært at forudse det store, samlede billede. Det tog også lidt lidt tid, at finde balance i stribernes bredde, men alt i alt er det ok :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...