søndag den 18. februar 2024

Øreringe med perler og oxyderet sølv…

Det er skønt at dagene er blevet længere, og at lyset kan nydes.

Det gjorde blandt andet at jeg fandt ferskvandsperler frem og begyndte at matche perler, former og størrelser samt farver og nuancer til øreringevedhæng.  

Særligt i forbindelse med farver og nuancer spiller lyset ind. Kun i dagslys kan man rigtig se, hvad man har med at gøre.

Det er denne her del jeg virkelig nyder, faktisk meget end at sætte perlerne på perlestave og lave det færdige øreringevedhæng. Det her, hvor jeg matcher og prøver perlekombinationer af i forhold til form og farver.

Jeg føler nærmest, at jeg er en slags Gerda fra Moniees (@monies_official), når jeg prøver konstellationer af, og vurderende betragter resulteret, og mærker efter om jeg kan lide, hvad jeg ser. 

Det første par vedhæng har tyngde med en base af en stor, flad midtboret grøn linseformet ferskvandsperle. Den har fået en stor, hvid rund ferskvandsperle med smilehul ovenpå, og toppes med en lille, rund orange agatperle.  Der er sådan lidt snurretop-agtigt over udtrykket.

Det næste par har et helt andet udtryk og en lethed over sig.  

Brugen af topborede perler til øreringe er inspireret af @projectbon_, som jeg følger på Instagram.  Jeg har brugt lyserøde, topborede ferskvandsperler, som er toppet med en lille, rød facetslebet granatperle og afsluttet med en dinglende hvid, oval ferskvandsperle i bunden.  De er feminine og samtidige lidt rå med det oxyderede sølv.

Det sidste par er lavet af store, ovale turkisfarvede ferskvandsperler toppet med grønne ferskvandsperle-“chips”.  Jeg ved egentlig ikke, hvad vi kalder denne type perle på dansk, “skaller”? 

Uanset, er vedhænget afsluttet med en klar, grøn og rund agatperle på toppen.  Farverne kan noget sammen, og kalder på opmærksomhed.  Jeg synes at de formmæssigt balancerer helheden flot.

På den måde nød jeg dagslyset, og tankede op på kreativitetskontoen.

/Bella

Ps. Ikke noget AI her. Bare almindelige tilbagelænede billeder tager med iPhone eller iPad — alt ved det gamle, ikke noget moderne halløj 😂

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...