mandag den 22. september 2014

Fine gaveæsker...


Jeg har foldet fine gaveæsker -- både "kvadratiske" og rektangulære.  Jeg har klippe og foldet dem i det kraftige, tosidige designpapir fra Søstrene Grene, og det er rigtig velegnet til formålet.  Jeg har samlet æskerne med dobbeltklæbende tape.


Jeg har anvendt nogle skabeloner i plastik, som jeg har fået forærende.  Jeg har tegnet yderkanten som skal klippes med blyant, og ellers markeret og præget foldelinjerne med falsebenet. Belært af erfaring, bør man tegne og markere den side af papiret, som skal være æskens yderside, for så er det lettere af folde siderne -- dette gode råd er hermed givet videre :-)

De "kvadratiske" æsker måler på midten 9 x 9 cm, og de aflange æsker måler på midten 15 x 11,5 cm.  Det er fine størrelser til f.eks. smykker.


Kh.
Bella


2 kommentarer:

 1. Sjovt, så faldt jeg endnu en gang over din blog :-) Jeg googlede DIY gaveasker og fandt dette indlæg fra 2014, lige nøjagtig hvad jeg søgte! Så jeg må gå på jagt efter sådan en skabelon.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nogle gange er verden lille :-)
   Jeg prøvede lige at Google, hvor du evt. ville kunne købe tilsvarende skabeloner, og det viser sig, at det virkelig er sat i system -- prøv at se her: http://www.karenmarieklip.dk/box-making-system/, og ellers kan du finde skabeloner på nettet. Prøv f.eks. Nogle af de bryllupssites som der findes.
   God fornøjelse!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...