onsdag den 9. december 2015

Stjerne-broche...Jeg blev inspireret, da jeg  i søndags så DR1-programmet "Made in Denmark julespecial", for her havde "papir-damen", Louise, en stjernebroche på -- formentlig lavet i papir, siden hun er en "papirdame" -- en stjernebroche som minder om denne type stjerne (inkl. DIY-vejledning).
 
Jeg har dog foldet en halv, klassisk julestjerne, for at have en bagside, som jeg kan hæfte brochenålen på.  Du finde flettevejledning her -- følg vejledningen trin 1-12, og klip herefter overskydende strimler af.


 
Jeg har foldet stjernerne af almindelige stjernestrimler i kraftigt papir med en bredde på 1,5 cm.  En stjerne måler fra spids til spids 6,5 cm.

Jeg har hæftet nålen på stjernerne med kraftigt dobbeltklæbende tape (for så kan jeg nemmere genbruge brochenålene efter jul i modsætning til, hvis jeg havde brugt limpistolen).  Jeg har brugt 4 små stykker tape til hver stjernebroche.  2 stykker har jeg sat fast på brochenålens flade, og tilsvarende to stykker på selve stjernen.  Herefter har jeg samlet de to flader for optimal hæftning.Snup idéen :-)

/Bella

7 kommentarer:

 1. Nej, de program gik min næse forbi - godt man kan se dem på nettet - tak for tippet......

  Og jeg eeeeeelsker flet stjerner (især de hvide - en barndomsting) så det må jeg da prøve

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan nå det endnu :-). Det næste program kommer på søndag, og jeg mener at der er optaget i alt 3 programmer. Ja, flettede stjerner er skønne at flette og smukke at se på -- det er også rigtig jul for mig :-)

   Slet
 2. Den er godt nok fin. Vi fletter øreringe af stjerner og plejer at give dem en gang lak. Så holder de bedre. Måske det også kunne være en idé til dine brocher. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin! At give dem lak er en god idé -- det vil jeg prøve :-)

   Slet
 3. Den er godt nok fin. Vi fletter øreringe af stjerner og plejer at give dem en gang lak. Så holder de bedre. Måske det også kunne være en idé til dine brocher. :-)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en god ide at bruge lak.
   Og undskyld, at jeg kom til at slette din konstruktive kommentar -- men jeg er bare en amatør.
   Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...