søndag den 13. december 2015

Origami-stjerner som julepynt...


Som adventsgave til denne 3. søndag i advent har jeg foldet origami-stjerner, som jeg lærte mig selv at folde sidste jul.  Stjernen hedder "Omega Star".  Jeg synes selv, at det som model er en flot og lidt anderledes stjerne.

Jeg har foldet stjernerne i lækkert origamipapir fra den japanske butik.  

Jeg har skåret papiret til, så det måler 7,5 x 7,5 cm.  Det resulterer i en stjerne, der måler ca. 6 cm fra spids til spids -- så det er en fin og delikat lille sag :-) 

Jeg har brugt stjernens naturlige midterhul, som hul for ophæng. 

Hvis du har lyst til at folde dem selv, så findes der en god videovejledning her.
En lidt nemmere løsning er at købe dem, og det kan man f.eks. her hos Virkvärftet

Ha' en dejlig 3. søndag i advent :-)

/Bella

5 kommentarer:

 1. Jeg er imponeret over dine foldeevner. De er så flotte, de stjerner. Jeg har ikke helt tålmodigheden til det, men måske jeg skal spørge manden. Han plejer at kunne. Tak for link til en vejledning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak, ja, jeg synes jo ikke at det er noget særligt at kunne, eller at det kræver noget særligt. Jeg kan bare så godt li' papir som materiale. Jeg synes også særlig godt om netop denne stjerne, og måske din mand vil forkæle dig med et par stykker -- frist ham med linket til vejledningen :-)

   Slet
 2. Jeg er imponeret over dine foldeevner. De er så flotte, de stjerner. Jeg har ikke helt tålmodigheden til det, men måske jeg skal spørge manden. Han plejer at kunne. Tak for link til en vejledning.

  SvarSlet
 3. Har lige været igennem alle dine skønne jule indlæg, og hvor har du fået lavet en masse fine ting, Jeg er lidt bagud her på blogland med at få set jeres indlæg, men nu er jeg med igen :)

  SvarSlet
 4. Tak, skal du ha', Joan. Jeg håber, at du har fundet kreativiteten igen, nu hvor din fødselsdag er overstået -- og hjertelig tillykke med den! -- for jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...