tirsdag den 15. december 2015

Knapt 4 uger senere...
Da vi for knapt 4 uger siden havde gang i omplantning (og tog på planteskolen for at købe nye krukker), flyttede vi også de to Gustav Winckler-planter indenfor efter et langt ophold på terrassen.

Jeg synes, at jeg skylder at vise, at de rent faktisk overlevede terrassesæsonen :-) 

Jeg satte dem ud i slutningen af april (se evt. her), og der gik ikke lang tid før vejret havde givet dem en hårdhændet behandling (se evt. her), og jeg derfor var nødt til at klippe flere stængler og blade af (se evt. her).  Hvilket efterlod dem ret nøgne.

Nu er de, som sagt, kommet indendørs, og de stor-trives! Faktisk så meget, at vi skal til at finde nye pladser til dem, for de dækker nu for fjernsynet :-)

Alt andet lige, så kan jeg konkludere, at det er en robust og hårdfør plante med livsvilje :-)

/Bella

4 kommentarer:

 1. Ja hold da op som de er vokset, :) De super flotte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg siger dig, at de vokser :-) Billederne er fra torsdag i sidste uge og de er vokset siden :-) Man må sige, at de vældig tilfredse med at være kommet indenfor :-) Og ja, flotte tillige med -- selvom at de kræver plads :-)

   Slet
 2. Wauw! Helt vildt som de er vokset (fandt lige det sidste link hvor de så virkelig sølle ud) og hvor er de flotte - tror jeg skal på jagt efter sådan når banditterne flytter ind på værelserne igen og ikke længere fylder den halve stue :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt. Det er en meget taknemlig plante, du kan jo selv se hvad den overlever her hos mig, og den er heller ikke sart mht. vanding ... og ja, gør det, for dem her kan sagtens fylde den halve stue, som du får til overs :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...