onsdag den 10. februar 2016

En spinkel, men selvfølgelig lang perlekæde...


Jeg har syet en lang perlekæde til vedhænget, som jeg fik i julegave af mine forældre.  Selvfølgelig lang, fordi det er jeg fan af for tiden :-)


Jeg har indtil nu brugt vedhænget i en lædersnor, men jeg syntes at det kunne være fint, at ha' det i en spinkel kæde med ferskvandsperler.  

Den tanke har jeg haft længe, men da det er et lidt besværligt sy-arbejde, når perlerne er små, udsatte det arbejdet lidt :-)  Desuden skulle jeg også først lige finde perlerne -- det klarede oprydningen i perleskufferne :-)

Jeg har blandet små ovale perler (4 x 3 mm) med små runde perler (2 mm), mest fordi jeg kun havde én streng af de ovale perler, som til at at starte med var min foretrukne perle.  Jeg er dog ret glad for det udtryk, som blandingen af de små ovale og runde perler giver.
 

Det var min plan, at perlekæden også skulle bruges til vedhængene, som jeg lavede på smykkekurset.  Men kæden er for tyk og lidt voldsom til bladet, trods de små perler, og det aflange vedhæng er bare flot i lædersnoren.  Så de forbliver i deres respektive lædersnore :-)


Perlekæden måler 85 cm inkl. lås.  Låsen er en lille karabinhage i sølv.

Det kan være svært at vurdere, hvor fin spinkel kæden er i udtrykket, prøv derfor at se den samme med perlekæden med de store perler (godt nok, meget store perler) fra den anden dag.  

Ren perle-luksus :-)


/Bella

5 kommentarer:

 1. Smuk kæde. Synes det ser bedre ud end med lædersnoren. Fin deltage at perlen på vedhænget ligner perlerne på kæden

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' :-) Jeg er også glad for den. Ja, det er nemlig en fin deltalje med ovale perler i kæden, når der en på vedhænget, og det var også derfor at den perlestreng var min foretrukne, men jeg havde kun den ene, og var nødt til at blande. Det blev heldigvis fin :-)

   Slet
 2. Så fin. Jeg kan godt lide kombinationen af det sarte fra perlerne og det rustikke fra vedhænget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin :-)
   Jeg er enig, de giver hinanden et klædeligt modspil :-)

   Slet
 3. Så fin. Jeg kan godt lide kombinationen af det sarte fra perlerne og det rustikke fra vedhænget.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...