onsdag den 17. februar 2016

Rebeccas perlesæt...


Da Rebecca havde fødselsdag i søndags, fik hun et armbånd der matcher den perlekæde med pastelfarvede ferskvandsperler, som hun fik i julegave.  Nu har hun et fint sæt, og ekstra perler, så sættet ud i fremtiden kan forlænges, når hun vokser :-)

Ved juletid kunne jeg ikke nævne, at jeg også havde syet et armbånd til perlekæden, fordi det skulle være en overraskelse :-) 

I lighed med perlekæden er armbåndet syet på almindelig perletråd (slået af tre tråde), og har ligesom halskæden også fået knude mellem hver perle selv om, at det sigt skal syes om og forlænges.  Låsen er også samme slags karabinhagelås i sølv, som på halskæden.

/Bella

6 kommentarer:

 1. Fint sæt. Det ser godt med armbånd som passer til kæden

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og tro mig, Rebecca føler sig som en meget fin dame :-)

   Slet
 2. Det er så flot et sæt:-)Jeg elsker spillet i farverne.
  Hvordan pokker får du knuder mellem alle perlerne? Helt tæt, så de ikke kan ses. Når jeg prøver er der enten flere centimeter mellem perler og knuder eller også ender det i mere kludder end knuder.......

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Farverne er også virkelig fine, og perlerne har en rigtig flot glans, som naturligvis også hjælper på oplevelsen :-)

   Jeg bruger for det første en meget, meget tynd perletråd, og dernæst syer jeg med en teknik, hvor knuden dels kan lægges ens hver gang og dels kan lægges helt tæt op ad perlen. Syteknikken er lidt ala at knytte. Har du læst det indlæg, hvor jeg beskriver min perlehobby? Du finder det lige her: http://bellasbedrifter.blogspot.dk/2015/04/materialer-og-vejledning-til-perlesyning.html

   Det er ren terapi at sy en perlekæde -- i hvert fald for mig :-) Og det er ikke noget, man kan jappe, så man er nødt til finde roen. Og det er sundt :-) Hertil kommer at perlerne som materiale, er vidunderlige er røre ved -- og selvfølgelig at bære :-)

   Slet
  2. Sikke en fin og grundíg forklaring. Jeg havde ikke læst indlægget. Selvom jeg da egentligt synes, at jeg har læst din blog fra ende til anden?
   Nu har jeg læst det.....flere gange, men er slet ikke sikker på, at jeg har fattet det...hælder nok mest til, at jeg ikke har fattet en brik;-)
   Men jeg har printet det ud og fundet perler, tynd perletråd og mine (helt ubrugte) nåle frem.....Måske kommer der et hidsigt udbrud ud på min blog over dumme perler, for tykke fingre og Ketty'er i lange baner. Måske kommer der et indlæg med en perlekæde:)

   Slet
  3. Tak skal du ha'. Det er også ubetinget det indlæg, som jeg har brugt længst tid på at skrive. Det vil derfor glæde mig, hvis det kan tjene til inspiration :-)
   Perlesyning er min hobby, som jeg selv har meget glæde af, og gerne vil dels dele med andre, og dels have nogen at være sammen med den om :-)
   Selv om at jeg har prøvet at beskrive hvordan man gør, er jeg med på at det ikke nødvendigvis giver mening. Det bedste ville være at vise det. Men giv ikke op, giv det et forsøg, og ellers må vi finde på en løsning for demo :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...