onsdag den 2. november 2022

Broderede blomster på strik...

 

Jeg er i gang med at brodere blomster på strik.  Det er et eksperiment, og stadig 'work in progress', så jeg kan ikke sige noget om slutresultatet.

Men det kommer.

Idéen har til gengæld ulmet i mit hoved et godt stykke tid, og uden erfaring med strikbroderi, og blot en idé om det udtryk jeg gerne vil ha' frem, har jeg kastet mig ud i det.

De første 3-4 blomster måtte jeg klippe op.  Jeg kunne ikke få form på blomsterne, og jeg kom uvilkårligt til at stramme garnet, og det skal man ikke, for så kommer der synlige huller i strikken.  

Jeg syede også i starten med én tråd, men det blev for transparent på en måde.  Nu syer jeg med dobbelt tråd, og overvejer nu hvor blomsterne formæssigt er nogenlunde på plads, om de så rent faktisk bliver for tykke.  

Jeg fortsætter ikke desto mindre og gør det færdigt.  Jeg er nødt til at se det færdige resultat, før kan jeg kan bedømme det endelige udtryk.


Jeg broderer blomsterne på den mini-poncho (idéen bag ponchoen her, og den færdig mini-poncho her), som jeg strikkede inden coronaen satte dagsordenden.

Alle blomster broderes i silk mohair i free style.

/Bella

2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig fint ud med de forskellige farver og garnkvaliteter!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Karen Marie🌺🌸 Og nu er jeg også nået et stykke videre😊

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...