søndag den 17. april 2016

Der er en kant...


Jeg havde en klar forventning om, at jeg ville blive færdig med julegaveplaiden i sidste weekend, for jeg manglede bare kanten.  Men det blev jeg ikke.  For jeg lavede en fejl, som jeg først opdagede langt senere :-(

Derfor blev jeg også lidt træt af tæppet.  Hele sidste uge ignorerede jeg tæppe og fejl, og lod det ligge.  

Men fredag aften gjorde jeg mig hård og gik i gang med at trevle en stor del af kanten op, så fejlen kunne blive rettet.  
Den er rettet nu, og jeg er i gang igen -- mere optimistisk -- mod afslutningen på tæppet :-)

Hvis jeg bliver færdig på fredag i den kommende uge (dvs. den 22. april), har det taget mig nøjagtig 4 måneder at hækle tæppet.  Det er mit mål :-)  

/Bella

8 kommentarer:

 1. Øv hvor er det ærgeligt. Spændende at se det færdigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er hvad der sker. Det skal nok blive færdigt i løbet af ugen, og det glæder jeg mig også til :-)

   Slet
 2. Det er da godt nået, hvis det kun tager 4 måneder!
  Jeg tænker på alt det andet, du også har nået!
  Men er jeg er lidt i tvivl - er du i god tid med julegaver eller.......?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da helt hæderligt med tæppet :-) De fleste øvrige af mine projekter hører slet ikke til i den tunge ende af tidskrævende projekter -- tvært imod. Men lidt har også ret :-)
   Ja, jeg er faktisk i god tid -- rigtig god tid .-) Så der er ikke tale om en julegave som jeg skylder :-) Og lad mig også tilføje, at jeg aldrig nogensiden før har haft en gave færdig i så god tid :-)

   Slet
 3. Hold op hvor er du hurtig!! Jeg er også igang med et kæklet tæppe; men jeg har afsat 2 ÅR!! I øvrigt et skønt tæppe du næsten er færdig med og i så skønne farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Henriette :-)
   Jeg tror også at det handler om, at det er et taknemligt mønster :-) Det går ret hurtigt :-)

   Slet
 4. Det er da det skønneste tæpppe. Og så på bare fire måneder. Godt gået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Karin :-) Jeg har hækleopskriften på min side, for jeg er ikke en hurtig-hækler, og har ikke hæklet når jeg f.eks. har været på tjenesterejser, eller som i sidste uge, hvor jeg var grundig træt af hækletøjet :-) Til gengæld medgiver jeg også gerne, at det fik en ordentlig skalle da vi var i sommerhus med familien i februar :-) Men min pointen er, at det vist mere er opskriften/mønstret end mig, der skal have æren for hvor hurtigt det kan lade sig gøre, selvom at det er mig der har ført hæklenålen :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...