onsdag den 27. april 2016

Fødselsdagsforkælelse...


Jeg nyder disse smukke blomster, som jeg fik til min fødselsdag for et  par dage siden.  De minder mig om, at det trods efterårsvejret, er forår :-) 

Det gjorde Karins smukke forårsbuket også -- har du set den?  Og set hvordan, at hvordan hun har bunden buketten med en flakon i bunden?  Det vil jeg også prøve :-)  

Af min veninden, trendspotteren, fik jeg en bog med origami-æsker, som jeg glæder mig rigtig meget til at studere nærmere :-)  


Åh nej, tænker du -- med rette :-)  For betragt det her som en "first warning".  Jeg har tænkt mig, at arbejde mig systematisk gennem bogen, og det skal du da ikke snydes for her på bloggen :-)

Anders forkælede mig med street-sko af mærket Skechers.  


De er vidunderlige at ha' på -- det er som at gå på en sky.  Der er ikke noget man hellere vil, når man har gjort sig erfaringer med hælspore.  Så dem er jeg meget glade for -- skoene altså :-)  Desuden ved jeg, at førnævnte trendspotter vil trække på smilebåndet, når hun læser det her :-)  For meget kan man sige om mig, men "street" er jeg ikke.  Men måske jeg bliver trendsætter, eller bare med på trenden, når jeg kombinerer de nye sko med kjoler, nederdele, perler og pæn strik :-)

/Bella 

5 kommentarer:

 1. Iler med et forsinket men bestemt ikke mindre velment og varmt Tillykke med fødselsdagen. Så lækre gaver, du har fået. Og tusind tak for din omtale af forårsbuketten.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Glæder mig over du blev glad for bogen. Håber den bringer dig meget inspiration til dine sysle timer. Smiler ja af skoene - de ser skønne ud og vil være top snart til en kjole eller nederdel 😘

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! :-) Den bog kommer til at gå' mange timer god fornøjelse (og afstressning:-))
   Skoene er fantastiske, og jeg har faktisk allerede købt et par mere :-) Fedt at være top-smart :-) 😘😘

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...