søndag den 10. juli 2016

Ny hækleprøve: popcorn eller bobler...


Jeg synes, at jeg støder på boblehækling, eller popcorn som masken også kaldes, alle steder på nettet.  Måske det bare er mig?  Men jeg fik i  hvert fald lyst til at prøve teknikken af.  Jeg slog op i min hæklebog som har klassisk opskrift og diagram -- lige som jeg gerne vil ha' det :-)

Selve teknikken er enkel.  En boble laves af fem stangmasker (klyngemaske), som hækles på vrangsiden, samles og skubbes frem på retsiden.  Alt afhængig af hvor voluminøs boblen skal være, kan man også bruge færre stangmasker.

Jeg tror, at det kunne være flot som sofapude :-)

/Bella

10 kommentarer:

 1. Det var da en fantastisk idé at bruge det til sofapude! Når jeg (engang) bliver færdig med de strikkede, skulle de måske suppleres med hæklede popcorn!
  Jeg har engang hæklet hjemmesko af firkanter med popcorn - det var til gengæld ikke nogen god idé. De gjorde simpelthen ondt at gå i.......

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, jeg er også fristet af ideen om hæklede popcorn som sofapude :-)
   Hvordan går det med at være misse-mor?

   Slet
 2. Hvor ser det bare flot ud - kunne blive en totalt fed sofapude :-)
  Bella, jeg vil rigtig gerne invitere dit til at kunne tilgå min blog - gider du skrive din e-mail adresse, så jeg kan sende en invitation? KH Lilly

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lilly! :-)
   Også tak for invitationen -- jeg sender dig en mail :-)
   Kh. Bella

   Slet
  2. Hej igen Lilly!
   Min mail er: mail.til.bella@gmail.com
   Kh. Bella

   Slet
 3. Jeg ved ikke om der kommer fortsættelse og du også laver en prøve med popcorn-masker. Boblemaske ogpopcornmaske er to forskellige masker.
  Prøven med boble-masker ser flot ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Elena, tak for din ekspertise :-) For jeg var af den opfattelse at benævnelserne var synonyme til hinanden. Nu vil jeg kigge i min hæklebog i aften, for at se hvad det nu var masken blev kaldt :-) Jeg blev nemlig også lidt forelsket i ananas-masken, som skulle være velegnet til et babytæppe, og sådan et har jeg jo planer om. Men bær over med mig, for jeg er bare en nybegynder ud i hækling :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...