fredag den 15. juli 2016

Den her venter på mig...


Det er snart sommerferietid for mit vedkommende, og for at blive klar kører det arbejdsmæssigt på de høje nagler.  Det er lidt hårdt, så jeg lokker mig selv med en "gulerod" (en perlekæde-gulerod :-))

Lige siden jeg i påsken sidste år lavede mixkæder af ferskvandsperler, har jeg haft et særligt godt øje til denne kæde.  Nu har jeg lagt den til side, til mig selv :-)

Den skal indgå i puljen af hyggelige sommerferieaktiviteter.  En anden relaterede sommerferieaktivitet er, at lave flere nye mixkæder, så hvem ved, måske der falder endnu én af :-)

Tja, det bestemmer jeg jo helt selv :-)  

Men først tilbage til arbejdet :-)

/Bella

2 kommentarer:

 1. Sikke et vidunderligt mix! Og jeg må endnu engang give udtryk for min store respekt for din arbejdsomhed - er du vimmer, hvor du bare er FLITTIG! :-) Ikke mindst med dine blogindlæg - men så sandelig også med det kreative indhold, du gengiver i hvert enkelt indlæg...Jeg har stadig ikke haft tid til at gå i gang med papirsvalerne, men de er klart på min to-do-liste! GOD sommerFERIE, når du når så langt :-) KH Lilly

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lilly! :-)
   Men nu har jeg heller ikke mere at vise på denne side af sommerferien. Hyg dig med svalerne. Jeg nød selv at klippe dem og de var hurtigt sat på snor :-)
   Kan du også ha' en god sommer! Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...