søndag den 20. november 2016

Raku-keramikperler med lædersnor...


kreative dage-messen i Fredericia købte jeg tre skønne raku-keramikperler.  De er fra Perlefest, og perlerne kan også købes i deres webshop.  Jeg bruger mine perler som halskædevedhæng :-)

Jeg er specielt glad for huset, som jeg har trukket på en orange 1 mm tyk lædersnor og afsluttet med justerbare knuder.


Til de to andre perler bruger jeg den samme snor og skifter bare perle -- det er en sort 2 mm tyk lædersnor.


Noget helt andet: hvis du er interesseret, kan jeg fortælle, at jeg for tiden lever et dobbeltliv!

Jeg har gang i en mindre (okay, faktisk ret stor) adventsgavefabrik.  Men det kan jeg ikke rigtig vise endnu :-)  

Jeg fylder, og er i gang i nærmest hele huset.  (Hvis du ser en glad kvinde med glimmer på kinden og lim på trøjen, så er det sikkert mig :-)  Jeg skriver "sikkert", fordi jeg tror, at der findes flere af min slags :-))
Når al julehalløjet er over, vil jeg prøve at huske, at vise billeder af det selvskabte kaos som hersker her hos os, for det er lidt morsomt :-)  

...Og som hersker her bare fordi, at jeg er sent ude, og advent falder tidligt, og fordi jeg halser efter mig selv på mit arbejde... Men det skal nok blive godt :-)

/Bella

6 kommentarer:

 1. Det er rigtig søde små perler :-)
  Jeg er også bagud julen.
  Men pludselig er den her om vi er klar eller ej.
  God ny lang uge fra Maria med:

  "Giveaways i Danmark" og
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) ... også er de helt enkle, og kunne være en idé, hvis man er bagud :-) Jeg er selv ved at ha' indhentet det meste, håber at du når alt hvad du skal :-)

   Slet
 2. Hej Bella. Jeg tror, ​​at alle perlerne er dejlige, men huset perle er min favorit! Jeg er fascineret at vide mere om din advent fabrik! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Simone! Yes, the house is my favorit, too. As for the advent factory part 1 is told today :-) And you are my source of inspiration with the beautiful felt ornaments you made for the fair :-)

   Slet
 3. Ehj, altså alle de forskellige projekter du har gang med i din smykkefabrik :-) Det er sjovt, du prøver så meget forskellig indenfor den samme 'genre'. De er virkelig søde, de små perler og specielt huset. Det bliver sjovt at se, hvad det er du ellers har gang i der hjemme. Den de venter på noget godt... =)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Malin :-) Ja, jeg har noget med smykker og bruger selv mange smykker...og adventsfabrikken har kørt i stor stil i den forgangne uge, og ja, i dag løfter jeg jo sløret for dagens gave. Kan du ha' en dejlig 1. søndag i advent! :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...