søndag den 13. november 2016

Rom tur/retur...

Nu er vi vel hjemme fra Rom.  Vejret var mildt 14-16 grader, vindstille, mest sol, dog en lille byge i ny og næ.  Men ikke noget der afholdt os fra at drikke kaffe/te og vin på diverse fortorvscafeer :-)  Vi har hygget, slappet af og nydt byen. 

Jeg har lovet Karin et par stemningsbilleder :-)  Vi boede centralt i Rom ved Pantheon-kirken, som er en af byens bedst bevarede antikken bygninger.  Pantheon var oprindeligt et romersk tempel, men fungerer nu som katolsk kirke.  Bygningen er karakteristisk med sit store hul i kuplen.  Det tager jeg altid billeder af :-) 









Rom var et skønt afbræk, men det er også dejligt at være hjemme igen :-)

/Bella

6 kommentarer:

 1. Velkommen hjem til kulden :-) Sikke nogen gode, stemnings fyldte billeder du har taget med hjem - man kan næsten mærke varmen (eller i hvert fald omkring de 14-16 grader)... Det lyder så skønt at kunne sidde ude på fortovet og drikke kaffe - føles allerede som evigheder siden sidst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Malin! Ja, vejret her er godt nok en kold omgang, så man længes tilbage :-)
   Nu er det dig der snart drager af sted med familien på ferie til varmere himmelstrøg :-)

   Slet
 2. Jeg er glad for du havde en god pause i Rom Bella. Tak for at dele billederne. :)

  SvarSlet
 3. Kære Bella, hvor ser det bare dejligt ud. Jeg har endnu ikke været i Rom, men får da helt lyst til et besøg når jeg ser dine billeder. Efterår i Rom lyder skønt. Jeg kan godt lide du også har taget stemningsbilleder fra gadelivet. Tak for billederne og din lille beretning. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karin. Rom er bestemt et besøg værd, og de første uger i november er gode, fordi vejret fortsat er relativt mildt, og bedst af alt, der er ikke ret mange turister. Og der kan ellers være virkelig, virkelig mange...og hvad kan jeg sige, jeg kommer der jo også selv :-)
   Velbekomme for stemningsbillederne :-) De har jo ikke samme kvalitet som dine smukke billeder, og er også bare taget med en ældre iPhone, men det er gode ferieminder :-)
   Jeg håber, at du også har haft en god uge. Kh. Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...