lørdag den 2. maj 2020

Glimmerponchoen er færdig...


Glimmerponchoen er blevet færdig, og jeg har den på i skrivende stund :-)

Så hvad ser du?  Du ser et meget langt stykke strik (162 cm langt og 69 cm bredt) som er lagt dobbelt.  Det er strikket i rester af Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg og tilsat sølv-glimmergarn fra Ito Kin Gin.   I øverste højre hjørne er halsåbningen.  Øverst til venstre og ned langs siden ser du ærmegabet.  Nederst i venstre side er slidsen, som endte med at forsinket færdiggørelsen af ponchoen.

Det holdt nemlig hårdt med at blive færdig, for jeg var nødt til at lave kanten forneden om, og tilføje en slidse for at give mere bevægelsesfrihed.  Det orkede jeg næsten ikke, for jeg havde allerede lavet kanten om flere gange.  Jeg var derfor ude i helt andre overspringshandlinger, f.eks. gentop jeg strikningen af yogastrømpen.  Den var mit strikkeprojekt på flyveren hjem fra Oslo, da jeg troede at jeg kun skulle hjem for et lynvisit.  Derfor er de øvrige strømpegarnrester stadig i Oslo, og det har holdt mig fra at strikke videre på strømpen.  Men da yogastrømpen bød på udfordringen med strikket opslag, så blev ponchoen pludselig mere interessant igen :-)  Sådan lidt ala pest eller kolera. :-)


Hvorom alting er ponchoen er færdig, og nu også presset med dampstrygejern og viskestykke imellem, og kanterne som på et tidspunkt var min store bekymring holder sig indtil videre fint :-)

Og hvad vejer sådan en sag?  Ponchoen vejer (vasket) 317 g. uden kant og 320 g, med hæklet kant i halsåbning, ærmegab og den aflsuttende kant forneden.

/Bella 

Ps. Måske den bliver min nye favoritponcho, men lad mig være ærlig og sige at kampen er hård, for min absolutte favorit for tiden (og her taler vi om mange, mange corona-uger) er den mini-poncho som jeg strikkede i efteråret.

6 kommentarer:

 1. Pest eller kolera - den er da blevet mægtig flot:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne! Ja, den er blevet ganske hæderlig :-) Og den ville ikke være det samme uden glimmer :-)

   Slet
 2. Den er så fin! Godt kæmpet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tina! Glimmer er altid godt🤩

   Slet
 3. Hvor er den blevet fin.
  Håber du får meget glæde af den

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :-) Og så er den meget pænere på, end når den blot ligger til skue på stuegulvet :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...