onsdag den 21. december 2022

Flere flettede stjerner...


Oh man, prøv at spørg om jeg har flettet stjerner denne måned?

Om jeg har? ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har ikke tal på hvor mange.  Men jeg kan da prøve med et overslag.

Jeg flettede en posefuld til min tætte kollega i forbindelse med kandidatuddannelsen (det dem her, dvs, 18 stk).  Det var i strimler fra Søstrene Grene med en bredde på 1,5 cm.

Dernæst flettede jeg en god "stak" til kollegaerne på instituttet.  Dem flettede jeg af strimler i forskellige mønstre fra restlageret af Vivi Gade-design-strimler -- dels med en strimmelbredde på 1,5 og 2 cm.  Og tja, det blev vel til omkring 45-50 stk.

Jeg flettede i tillæg 6 store hvide stjerner til min institutleder i strimler der målte 3 cm. i bredden.  Her servicerede jeg også med at sætte tråd i.

De 8 store hvide stjerner i dette blogindlæg er flettet af 2 cm brede strimler fra Creative papir.  Jeg har nævnt strimlerne tidligere, for de er i en særlig kraftig og lækker kvalitet med lidt struktur i papiret.  De kan virkelig anbefales.

De små stjerner er fletttet af strimler fra Søstrene Grene med en bredde på ½ cm.

De store og små stjerner fik alle en sytråd til at hænge i, og blev fint pakket ind sammen med de sidste fire sløjfehjerter som jeg havde liggende.

Dem gav jeg til min kollega Jonas, som holdt tiltrædelsesforelæsning som professor, mens vi var i Rom.  For hvad giver man manden der har alt?  Men jeg advarede ham inden om, at gaven muligvis ville vække mere glæde hos hans døtre og hustru😉

/Bella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...