tirsdag den 17. maj 2016

Ny garnkurv...


Jeg har fået en ny garnkurv, som foranledigede en større oprydning og sortering af mine garner -- skønt, når det er gjort :-)

Billedet viser det forholdsvis kontrollerede roderi på spisebordet.  På køkkenbordet bagved lå der alle mulige forskellige garnrester i et kæmpe kaos -- det må du tænke dig til :-)

Kurven er fra Hammershus Fairtrade, som forhandler kurve der er håndflettede af kvinder fra det nordlige Ghana.  De er super-smukke!

Min kurv har fået plads ved mit hjørne i sofaen :-)


/Bella

Ps. Én kurv var ikke nok, jeg måtte ha' flere :-)


8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeps, og de kan varmt anbefales :-)

   Slet
 2. Hej Bella.
  Hvor er dine kurve fine. Og dine hæklerier også.
  Ved du at hvis dine GW planter sætter frøstand, de ligner en blanding af en agurk i facon og ananas i struktur, så er den spiselig, når den modner. Man skære toppen af overfladen og spiser det, som er inden i. Har prøvet det mange gange på Madeira.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Tak for de søde ord :-) Jeg har lige syet et par smukke perlekæder, dem skal jeg sørge for at vise snarest.
   Mht. til GW'erne, så nej, det vidste jeg ikke. Det har jeg aldrig oplevet :-) Meget spændende! Jeg bør overveje en ferie til Madeira :-)
   Knus Bella

   Slet
 3. Hvor er de kønne:-)
  Og ja, man skal aldrig gå ned på antal!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne -- helt enig! :-)

   Slet
 4. Sikke nogle vidunderlige kurve - og godt koncept oven i hatten! Overvejer da lige om min mor ikke skal have sådan en i fødselsdagsgave til alt sit strikketøj, garn, pinde og hvad der ellers hører sig til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Lilly, det er nemlig win-win: skønne kurve og godt formål. Jeg kan varmt anbefale dem, og jeg tror, at din mor vil blive glad :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...