tirsdag den 10. maj 2016

Lene var min redning...


Nu er det her jo ikke en blog om vægttab.  Men det burde det måske være.  For jeg har potentiale for vægttab.  Og nu har min tunge numse forårsaget, hvad jeg i første omgang vurderede var en hæklekatastrofe -- tenderende en tragedie.

Jeg hækler på den lysegrå plaid.  Dvs. den har ligget stille en stund.  Men nu er jeg i gang igen :-)

Jeg kom nemlig til sætte mig på plaiden, som jeg var i gang med at hækle, og da jeg skulle vende plaiden for at hækle en ny række, så trak jeg i plaiden, og den kamp vandt min numse ... desværre :-(

Prøv at se hvad der skete:


Heldigvis kom Lene på besøg, og jeg bad hende om råd -- det var i det mindste klogt gjort :-)

Lene samlede straks de grå masker op: 


...og instruerede mig i, at forlænge den røde række med et par luftmasket, så jeg havde noget at trække igennem de grå opsamlede masker, og herefter trevle de ekstra luftmasker op, og hæfte den røde ende ved den rette grå afsluttende stangmaske.  Som sagt, så gjort.

Prøv at se hvor fint det er blevet.  Jeg er glad for, at jeg spurgte Lene om råd :-)/Bella

8 kommentarer:

 1. Flot lavet. Smart måde at få det ordnet på

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var godt jeg bad om råd, for det var ikke denne elegante løsning jeg havde udtænkt :-)

   Slet
 2. Ahh... Panik!! Godt I fandt en ikke mindre end perfekt måde at løse det på! Man kan slet ikke se, at din numse har haft fat i plaiden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var nemlig panik!! Og jeg blev så træt og opgivende, at jeg bare lod den ligge et stykke tid. Men heldigvis kom Lene på besøg, og nu kan man nemlig ikke se, at min numse har haft fat i plaiden :-) Sikke et held :-)

   Slet
 3. Flot tæppe ! Er det Blackhill CottonWool du bruger til tæppet ? Må jeg lige høre dine erfaringer med det garn (jeg kan se, du har lavet flere flotte tæpper i det garn !). Jeg vil faktisk også gerne lave et og har købt garn. Jeg skulle lige strikke en prøve og synes, at garn går meget let i stykker, hvis jeg trækker i det. Er det også din erfaring ? Eller er det bare mig... På forhånd tak for hjælpen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Alla. Tak skal du ha' :-)
   Til dette tæppe bruger jeg Blackkhill Højlandsuld, mens jeg til babytæpperne har brugt Blackhill CottoWool-garnet. det er rigtigt at Blackhill Højlandsuldgarnet brydes let, men det er min erfaring, at det er overraskende stærkt og robust, når det hækles og specielt senere vaskes. Jeg kan personligt varmt anbefale det :-) God fornøjelse!
   Kh. Bella

   Slet
  2. Det er jeg meget glad for at høre ! Mange tak for dit svar, så er det bare at gå i gang med at strikke:-), det skal være babytæppe.Du må have en god dag, Alla

   Slet
  3. Velbekomme, Alla -- og tak i lige måde :-)
   /Bella

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...