lørdag den 21. maj 2016

Mini-køkkenhave #2...


Min mini-køkkenhave vokser lystigt der udad, og er endvidere blevet udvidere med yderligere to potter, hvoraf den ene er en solsikker, som oven i købet har sat to små planter :-)

Det er tid for udplantning, pånær af de to senest tilkommende, og det er én af mine planer for denne weekend :-)   God weekend!

/Bella

6 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på de spirer og vokser så godt fordi du behandler dem royalt. :-)

  SvarSlet
 2. Tror du, Karin :-) Så får de sig lidt af et chock, når jeg senere i dag planter ud, og de den næste periode af deres grønne liv skal stå i plastpotter på underkopper af alt andet end noget der er royalt :-)

  SvarSlet
 3. Manden min har her til aften været i Bilka og købe nyt fjernsyn - og fik 32 små plantekasser med hjem!
  Ungerne glæder sig helt til at se, hvad det er for nogle-:)
  Så nu kan vi også være med-:) -:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Drengene kan roligt glæde, og med 32 Potter er der noget at se frem til :-)
   Det er sjovt og en smule komisk (på den gode måde), når man tager sig selv i at stå med næsen i de små potter, for at holde øje med de små grønne liv :-) I første omgang stod mine potter på køkkenbordet, hvilket gjorde det nemt at holde øje :-) I går plantede jeg potterne ud, og nu kræver de lidt mere plads, og de har derfor fået plads på arbejdsværelset for at de fortsat kan stå lyst uden direkte sol. Så nu er jeg spændt på, om jeg overhovedet får lavet noget, når jeg senere på ugen skal arbejde hjemme :-)

   Slet
 4. Hvor ser det godt ud!!! Vi flyttede mellem jul og nytår, og noget af det jeg SAVNER er mit gamle drivhus på 12kvm! Nøøøj!!! Vi skal have lavet et nyt her på den nye adresse, men det bliver nok først klart til næste forår...i mellemtiden har jeg selv en del potter fra Føtex og Bilka, som vi da vist snart skal have gang i, inden det bliver for sent på sæsonen! Tak for den indirekte påmindelse ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lilly :-) Skynd dig, at få blødt dine små pottejordklumper op, og få sået dine frø, for det er simpelthen så hyggeligt, livsbekræftende og lige til at blive i godt humør af :-) På den måde har du også en mini-overgangshave og lidt grønt til terrassen i år, inden at du får dit drivhus klar til næste forår :-) God fornøjelse, Lilly! :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...