torsdag den 12. maj 2016

Mimi-køkkenhave...


De små plantepotter fra Føtex er muligvis tænkt til børnene, men jeg holder mig hverken for fin eller for gammel til tage del :-)

I de potter jeg har fået er der agurk, koriander, gulerod, aubergine, rødbede, radiser, frisesalat og solsikke -- mine forventninger er højest til solskikken :-) 

For et par år siden havde min nabo en stor, smuk solsikke, som stod ud til vejen til alles glæde :-)  Sådan en drømmer jeg om :-)

Radiserne var de første til at melde deres ankomst, skarpt efterfulgt af salaten, rødbederne og solsikken :-)  De øvrige små potter føler sikkert præstationspresset på deres skuldre.

Nu får de lige lidt tid -- alle sammen -- før de skal plantes ud i krukker.  Jeg tror, at solskikken skal ha' sin helt egen krukke :-)

/Bella

6 kommentarer:

 1. Hvor er de fine!
  Og hvor er det et smart koncept - til børn eller ej:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et smart koncept -- det er i stedet for de traditionelle samle-bonusmærker :-)
   Og hvem kan ikke li' at se noget gro -- det er enormt livsbekræftende, og man føler sig så dygtig :-)

   Slet
 2. Jeg har også uden blusel taget imod hver og én. Regner med at få det hele sået her i pinsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt, Karin, så er vi i hvert fald to :-) Jeg fik et par stykker mere den anden dag, hvor af den ene også var en solsikke -- herligt :-) Normalt er jeg ikke køkkenhave-interesseret fordi min svigerfar tager sig af den del, og og generøst forsyner os med tomater, agurker, chilier, ærter og meget, meget mere :-)
   Men det her koncept er så charmerende, at jeg ikke kunne modstå :-) God pinse!

   Slet
 3. Har set de krukker, men det er længe siden jeg købte ind i Bilka/Føtex, så jeg har ikke fået nogen. Men det er godt nok en forfriskende omveksling til alle de samlermærker!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Malin, du har fuldstændig ret, det er nemlig et positivt alternativ til samlemærkerne :-) Det her er meget sjovere :-)
   Jeg ved hvordan du også selv værdsætter at få ting til at gro -- det er så livsbekræftende og en god følelse :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...