lørdag den 10. oktober 2020

Kontur-huen...

Konturhuen af Ditte Larsen er blevet færdig.  

Blød og let og fin -- og en smule mere voluminøs end jeg havde forestillet mig.  Men havde jeg kigget grundigt på billedet, (og ikke kun på den del med pande og ansigt), og havde jeg evnet at omsætte og visualisere antallet af masker, så havde jeg nok gennemskuet det langt, langt tidligere.  

Men pyt, for det er en lækker hue, og jeg er meget tilfreds.  Men det betyder ikke, at jeg er færdig med huestrik.  Jeg er allerede i gang med at udset mig den næste hue fra Dittes fine strikbog inspireret af Hammershøj-kunstnerne.

/Bella

4 kommentarer:

 1. Kære Bella. Hvor ser den lækker ud. Jeg går ikke normalt med hue fordi den trykker håret fladt, men denne ser rigtig fin ud.
  Kærlig hilsen Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Tak for din søde hilsen. Det her er en rigtig fin hue, som ikke maser håret. Jeg kan varmt anbefale strikkebogen af Ditte Larsen, den har flere rummelige og klædelige huer. Bogen hedder Hammershøi på pindene. Håber alt er vel hos dig og Jørgen. Vi har det godt. Jeg nyder at arbejde hjemmefra, når det nu ikke kan være anderledes. Det ser ud som om det har lange udsigter med at komme til Oslo, karantænekravene taget i betragtning. Ha' en god weekend. Kh. Bella

   Slet
 2. Svar
  1. ja, lun og lækker, og så glimter den fint og diskret :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...